Antena 3 CNN Sport Fotbal extern David Beckham intenţionează să revină în Europa, ca să fie în formă pentru Cupa Mondială

David Beckham intenţionează să revină în Europa, ca să fie în formă pentru Cupa Mondială

David Beckham intenţionează să revină în Europa, ca să fie în formă pentru Cupa Mondială
08 Sep 2009   •   20:20


David Beckham a confirmat că va reveni să joace în Europa după ce sezonul 2009 din Major League Soccer va lua sfârşit. Starul de la Los Angeles Galaxy este determinat să rămână în vizorul selecţionerului Angliei pe perioada iernii şi să joace într-un campionat puternic înainte de Cupa Mondială din 2010.

În vârstă de 34 de ani, britanicul a fost împrumutat la AC Milan la începutul acestui an, ca ulterior să revină la Galaxy la mijlocul anului 2009. Beckham a dezvăluit că doreşte să joace la turneul final din Africa de Sud şi că probabil va reveni în SUA după Cupa Mondială.

Fostul jucător de la Manchester United şi Real Madrid, care susţine că are deja oferte, se aşteaptă ca mutarea lui să fie criticată din nou. "Am planuri. Voi termina sezonul în MLS, dar apoi toată lumea ştie că voi pleca să joc undeva. Cei de la Galaxy ştiu asta. Dacă voi supăra câţiva oameni, nu pot să fac nimic în această privinţă. Am mai spus că îmi place să joc la LA şi cred că voi reveni acolo şi după Cupa Mondială, dar este o posibilitate ca înţelegerea să fie ruptă în toamnă şi chiar am alte opţiuni. Cei de la Milan mă doresc înapoi şi aş fi fericit să revin în Serie A", a declarat Beckham.

Mijlocaşul a negat totuşi o mutare şoc sub comanda lui Sven Goran Eriksson, la Notts County. "Mai am trei sau patru oferte. Mă voi decide când va fi momentul. Dar nu plec la Notts County. Nu am mai vorbit cu Sven de ceva vreme", a spus Beckham.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: david beckham Los Angeles Galaxy
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close