Antena 3 CNN Sport Fotbal extern David Beckham, pe primul loc în topul bogătaşilor din fotbalul englez

David Beckham, pe primul loc în topul bogătaşilor din fotbalul englez

David Beckham, pe primul loc în topul bogătaşilor din fotbalul englez
08 Oct 2009   •   01:23

Veteranul englez David Beckham este în continuare cel mai bogat fotbalist al Angliei, cu un avans zdrobitor, într-un top realizat de revista FourFourTwo, în care primele cinci locuri sunt ocupate de actuali sau foşti jucători de la Manchester United.

Mijlocaşul lui Los Angeles Galaxy are o avere personală de 125 de milioane de lire sterline, cu mult mai mult decât următorul rival, Michael Owen. Atacantul are în jur de 38 de milioane de lire sterline. Colegul lui Owen din atactul lui Manchester United, Wayne Rooney, este următorul, cu 37 de milioane, în timp ce Rio Ferdinand (30m) şi Ryan Giggs (24m) completează topul primilor cinci.

Selecţionerul Angliei, Fabio Capello, este cel mai bogat manager din ţară, cu o avere de 30 de milioane de lire sterline, fiind urmat de Roy Keane de la Ipswich Town (27m) şi Alex Ferguson (22m) de la Manchester United.

La nivel de patronat, acţionarul lui Queens Park Rangers, Lakshmi Mittal, este cel mai bogat om din fotbalul englez. Magnatul oţelului are o avere estimată la 18,4 miliarde de lire sterline. Mittal i-a devansat pe Şeicul Mansour bin Zayed al Nhyan, de la Manchester City (17 miliarde) şi Roman Abramovich de la Chelsea (7.8 miliarde).

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: david beckham Manchester United
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close