Antena 3 CNN Sport Fotbal extern David Beckham se gândeşte la o revenire în Premier League, dar preferă AC Milan

David Beckham se gândeşte la o revenire în Premier League, dar preferă AC Milan

David Beckham se gândeşte la o revenire în Premier League, dar preferă AC Milan
14 Iul 2009   •   17:58

Mijlocaşul englez David Beckham a declarat că ia în considerare o revenire în Premier League, deşi când a plecat din Anglia a spus că nu va mai juca niciodată pentru un alt club englez, în afară de Manchester United.

În vârstă de 34 de ani, Beckham este dornic să joace anul viitor la Cupa Mondială şi recunoaşte că se gândeşte la o revenire în ţara natală dacă asta i-ar spori şansele. "Cu siguranţă aş lua în calcul. Niciodată să nu spui niciodată. Când am plecat de la United am spus că nu voi juca niciodată pentru un alt club englez. Inima mea este la Manchester şi nu aş putea să mă văd purtând tricoul unui alt club din Anglia sau să joc împotriva lui United. Acum însă nu aş mai exclude această variantă", a declarat Beckham în California, acolo unde s-a reunit cu lotul lui Los Angeles Galaxy, după împrumutul la AC Milan.

Cel mai probabil însă Beckham se va întoarce la Milan, unde a impresionat sub bagheta lui Carlo Ancelotti, actualul antrenor de la Chelsea, cu condiţia fizică şi profesionalismul său. "Milan a spus că doreşte să mă întorc şi nu văd de ce nu aş face acest lucru. Vom aştepta şi vom vedea ce se va întâmpla. Sper totuşi să mă întorc în Italia", a mai spus Beckham, citat de The Daily Telegraph.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: david beckham AC Milan
Parteneri
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor
x close