Antena 3 CNN Sport Fotbal extern David Beckham va reveni la AC Milan

David Beckham va reveni la AC Milan

David Beckham va reveni la AC Milan
Sursa foto: david beckham
12 Sep 2009   •   14:16

Mijlocaşul englez David Beckham va juca din nou la gruparea AC Milan, el urmând să fie împrumutat de la formaţia Los Angeles Galaxy, din ianuarie şi până la finalul sezonului, informează Sky Sport24, citat de calciomercato.com.

Potrivit sursei citate, Beckham va fi împrumutat, la fel ca în sezonul trecut, cu titlu gratuit, cele două cluburi ajungând la un acord în acest sens.

În vârstă de 34 de ani, Beckham a mai jucat la Milan în perioada ianuarie - iunie 2009 , când a disputat 18 meciuri şi a marcat 2 goluri pentru milanezi, aminteşte Mediafax.

Beckham , al cărui contract cu Los Angeles Galaxy expiră în noiembrie 2011, a declarat, în această săptămână, că are oferte de la trei-patru cluburi mari din Europa, pe lângă cea de la AC Milan. "Este bine să ai mai multe posibilităţi. Cei de la AC Milan mi-au spus clar că doresc ca eu să revin în Italia, iar eu sunt fericit pentru o astfel de ofertă, dar mai există şi alte opţiuni: trei sau patru cluburi de top mi-au făcut deja oferte, şi atunci când va sosi timpul să fac o alegere, o voi face", a spus jucătorul.

De-a lungul carierei, Beckham a mai evoluat la Manchester United şi Real Madrid.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: david beckham AC Milan Los Angeles Galaxy
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close