Antena 3 CNN Sport Fotbal extern David Villa se apropie de Manchester City și de un contract record (VIDEO)

David Villa se apropie de Manchester City și de un contract record (VIDEO)

David Villa se apropie de Manchester City și de un contract record (VIDEO)
07 Dec 2008   •   15:39

Superstarul Valenciei se apropie din ce în ce mai mult de un transfer la cea mai bogată echipă din Premier League, Manchester City, iar sumele despre care se vorbește sunt astronomice.
Potrivit presei engleze, agentul lui David Villa va merge în insulă în aceste zile pentru a negocia în legătură cu un posibil transfer de la Valencia la City pentru 60 milioane de euro.
Se pare că spaniolului i se va oferi un salariu de 185.000 euro pe săptămână - o sumă care l-ar aduce pe prima poziție alături de Robinho, cel mai bine plătit jucător din Premier League.
Se pare că managerul englezilor a căutat toată Europa un jucător care să îl completeze pe starul brazilian. Villa a fost cel mai bun marcator la Euro 2008 și se află doar în spatele lui Samuel Eto?o în acest sezon de LaLiga. Transferul este cu atât mai probabil cu cât Valencia, care abia ce i-a prelungit contractul lui Villa până în 2014, a admis că are probleme financiare și se poate să fie nevoită să își vândă cel mai bun jucător până în anul nou.
Interesată de Villa a mai fost și Real Madrid, dar contractul semnat cu Klass-Jan Huntelaar ar putea însemna că David nu va mai fi chemat pe Bernabeu.
Oricum , deși momentan, pe contractul semnat în vară, David Villa are o clauză de reziliere de 144 milioane euro, acesta ar putea pleca pe o sumă mai mică tocmai din cauza problemelor financiare ale clubului său actual.


Antena3.ro

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close