Antena 3 Sport Fotbal extern David Villa trece testul medical şi este prezentat de Barcelona în faţa a 25.000 de fani (VIDEO)

David Villa trece testul medical şi este prezentat de Barcelona în faţa a 25.000 de fani (VIDEO)

21 Mai 2010   •   19:18
David Villa trece testul medical şi este prezentat de Barcelona în faţa a 25.000 de fani (VIDEO)
Sursa foto: david villa

Internaţionalul spaniol David Villa a trecut vineri examentul medical la Barcelona şi a fost prezentat oficial în faţa a 25.000 de fani catalani. Villa a fost consultat de doctorii clubului de pe Camp Nou, pentru ca apoi jucătorul să îmbrace noul echipament al echipei şi să spună câteva cuvinte.
Venirea lui "El Guaje" la sediul clubului blaugrana nu a trecut deloc ignorată de presă şi de publicul catalan. Sute de fani au fost în faţa sediului când Villa a sosit pentru examenul medical, iar alţi 25.000 l-au aşteptat pe fostul jucător al Valenciei în tribunele stadionului Camp Nou. A urmat o scurtă demonstraţie cu mingea şi un discurs al lui Villa.
"Voi da totul pentru acest club. Sper ca toţi fanii blaugrana să fie mulţumitţi de prestaţiile mele. Din punctul meu de vedere, eu mă voi asigura că aşa va fi", a declarat Villa în faţa celor 25.000 de fani catalani.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close