Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Dayro Moreno, prezentat oficial la Once Caldas. Steaua scapă de jucătorul - problemă

Dayro Moreno, prezentat oficial la Once Caldas. Steaua scapă de jucătorul - problemă

Dayro Moreno, prezentat oficial la Once Caldas. Steaua scapă de jucătorul - problemă
Sursa foto: dayro moreno
25 Ian 2010   •   12:20

Fostul stelist Dayro Moreno s-a întors în ţara natală, Columbia, unde va juca în următorii ani la formaţia Once Caldas. Atacantul nu a agreat întoarcerea în România, la FC Timişoara, şi a ales să se întoarcă la echipa de la care a fost cumpărat de Steaua în 2008. Moreno s-a declarat entuziasmat de revenirea în Columbia şi spune că a câştigat multă experienţă şi maturitate în România.
"Este o bucurie mare pentru mine că m-am întors, reprezintă o motivaţie mare pentru mine. Este o mare satisfacţie pentru mine că publicul m-a primit călduros şi sper să răsplătesc suportul lor cu multe goluri. Sper să mă întorc cum am plecat, golgheter. Cred că m-am maturizat şi sper să dovedesc asta pe teren. Cred că am câştigat multă experienţă pe plan profesional şi maturitate pe plan personal", a declarat Dayro Moreno pentru site-ul grupării sudamericane.
Moreno, care a evoluat la Steaua timp de doi ani, a arătat doar arareori calităţile pentru care Gigi Becali a scos din buzunar 2 milioane de dolari şi s-a remarcat, altfel, prin indolenţă şi ieşiri nervoase. În timpul mandatului lui Cristiano Bergodi, Dayro a jucat doar pentru Steaua II, considerându-se că strică atmosfera de la echipa mare.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dayro Moreno Steaua Bucuresti Gigi Becali
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close