Antena 3 CNN Sport Fotbal extern De la stadion, la morgă. Doi argentinieni, împuşcaţi în inimă şi abdomen la Huracan - Arsenal 3-0

De la stadion, la morgă. Doi argentinieni, împuşcaţi în inimă şi abdomen la Huracan - Arsenal 3-0

De la stadion, la morgă. Doi argentinieni, împuşcaţi în inimă şi abdomen la Huracan - Arsenal 3-0
Sursa foto: suporteri argentina
22 Iun 2009   •   23:10

Tot mai multe tragedii în fotbalul sudamerican. Doi suporteri ai formaţiei Huracan din capitala ţării, Buenos Aires, au fost ucişi şi alţi patru au fost răniţi la un meci cu Arsenal de Sarandi. Fanii care au murit au fost împuşcaţi într-o confruntare între două clanuri de susţinători, care a avut loc după victoria gazdelor cu 3-0.
Lideri din Clausura, returul campionatului Argentinian, Huracan s-a impus destul de clar şi în meciul cu Arsenal, prin golurile lui Bolatti ('37), Toranzo ('82) şi Federico ('84). Bucuriile fanilor au luat, însă, o turnură tragică, iar facţiuni ale ultraşilor celor două formaţii s-au bătut, unii dintre ei scoţând chiar pistoale şi împuşcând fanii lui Huracan. Doi, împuşcaţi în inimă şi, respectiv în abdomen, au murit, în timp ce alţi patru au putut fi salvaţi, informează Mediafax. Unul dintre cei patru răniţi este, de fapt, o femeie, dovadă a nivelului până la care fenomenul ultras pătrunde în societate în Argentina.
Numărul suporterilor morţi din Argentina a o atins un nivel incredibil. Începând cu 1924, 237 de suporteri argentinieni au fost ucişi în lupte între suporteri.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: morti
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close