Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Defour, elevul lui Boloni, aşteaptă semnalul pentru a ajunge la Real Madrid

Defour, elevul lui Boloni, aşteaptă semnalul pentru a ajunge la Real Madrid

Defour, elevul lui Boloni, aşteaptă semnalul pentru a ajunge la Real Madrid
Sursa foto: steven defour
03 Aug 2009   •   23:59

Real Madrid vrea cu orice preţ un mijlocaş central. De acest lucru ar putea profita Steven Defour, tânărul jucătorul al lui Ladislau Boloni de la Standard Liege, şi fost adversar al Stelei din preliminariile Ligii Campionilor. Madrilenii visează la "cormoranul" Xabi Alonso, dar un eşec ar însemna automat un transfer al lui Defour pe Santiago Bernabeu. Ar fi al doilea jucător descoperit de Boloni în echipa "galactică".
Negocierile cu Liverpool pentru spaniolul Xabi Alonso par să fi intrat în impas, astfel că oficialii clubului Real Madrid l-au contactat deja pe mijlocaşul belgian de 21 de ani, care a şi recunoscut acest fapt într-o conferinţă de presă. Totuşi, nu a semnat nici o înţelegere şi nici nu s-a întâlnit cu reprezentanţi ai Realului.
Mijlocaşul devenit deja căpitan al echipei la doar 21 de ani nu este ieftin, însă. Oficialii clubului belgian cer pentru el nu mai puţin de 20 de milioane de euro, informează L'Equipe. Totuşi, există acorduri între Standard Liege şi Real Madrid prinvind cooperarea în transferurile de jucători tineri, iar acest lucru ar putea face negocierile mai uşoare.
Antena3.ro

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close