Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Delegaţia lui Şahtior a ajuns în România. Raţ se teme că Timişoara se va califica mai departe

Delegaţia lui Şahtior a ajuns în România. Raţ se teme că Timişoara se va califica mai departe

Delegaţia lui Şahtior a ajuns în România. Raţ se teme că Timişoara se va califica mai departe
Sursa foto: razvan rat
04 Aug 2009   •   17:32

Jucătorii şi antrenorii formaţiei ucrainiene Şahtior Doneţk au sosit marţi la Timişoara pentru manşa secundă a meciului din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor cu vicecampioana Românei. Mircea Lucescu şi compania se aşteaptă la o atmosferă incendiară la meciul de miercuri de pe stadionul "Dan Păltinişanu", iar Raţ a declarat chiar că o vede favorită la calificare pe Timişoara după rezultatul obţinut la Doneţk.
"Am avut un meci greu în tur, dar cu atât mai greu va fi aici. Sper ca până la urmă să fie bine pentru noi. Nu am fost surprinşi de forţa Timişoarei, însă ei au fost foarte eficienţi în prima partidă. Deocamdată Timişoara are şanse mai mari decât noi, pentru că noi avem nevoie de victorie", a declara fundaşul stânga al Şahtiorului şi al echipei naţionale, Răzvan Raţ, potrivit Mediafax.
Atmosfera de pe stadionul din capitala Banatului nu este una cu care Raţ îşi doreşte foarte mult să se întâlnească, dar jucătorul care a lipsit de la meciul tur din cauza unei accidentări este sigur că el şi colegii săi pot face faţă presiunii publicului.
"E normal ca suporterii Timişoarei să-şi încurajeze echipa şi să vină într-un număr cât mai mare. Nu va fi o atmosferă prea bună pentru noi, dar cred că ne vom descurca, pentru că am mai jucat astfel de meciuri", a încheiat fundaşul echipei din Ucraina.
Lotul lui Şahtior a venit în ţară marţi, la ora 12:40, cu o cursă charter care i-a adus pe Aeroportul Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara. Meciul dintre FC Timişoara şi Şahtior se va juca miercuri, de la ora 20:30, pornind de la scorul de 2-2 înregistrat în partida tur din ţara vecină.
Antena3.ro

×
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close