Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Derby german în semifinalele Cupei UEFA: Werder - Hamburg (VIDEO)

Derby german în semifinalele Cupei UEFA: Werder - Hamburg (VIDEO)

Derby german în semifinalele Cupei UEFA: Werder - Hamburg (VIDEO)
17 Apr 2009   •   00:01

Manchester City a fost eliminată din Cupa UEFA după ce nu a reuşit decât o victorie cu 2-1 în sfertul de finală cu Hamburg şi a pierdut cu scorul de 4-3 la general. După o victorie cu 3-1 în tur, nemţii au ştiut exact care este misiunea lor în Anglia şi au înscris un gol rapid în minutul 12, prin Paulo Guerrero.

City a egalat cinci minute mai târziu, prin Elano, din penalty, şi a reuşit să treacă la conducerea partidei în minutul 50, când Felipe Caicedo a înscris de la marginea careului. Britanicii s-au aruncat apoi în atac în căutarea golului care ar fi trimis partida în prelungiri, însă avântul lor a fost tăiat de eliminarea căpitanului Richard Dunne, pentru două cartonaşe galbene, cu 15 minute înainte de final.



Udinese - Werder Bremen 3-3

Hamburg a conservat avantajul minim până la finalul partidei şi s-a calificat în semifinale, acolo unde va da piept cu o altă echipă din Germania, Werder Bremen. Nemţii au avut emoţii la finalul primei reprize, când au văzut rezultatul din meciul tur întors. Inler a deschis scorul pentru Udinese, Diego a egalat, însă Quagliarella a adus formaţia italiană în avantaj cu 3-1.

După o oră de joc, Werder a anulat speranţa italienilor de a merge în prelungiri şi Diego a marcat pentru 2-3, ca Pizarro să stabilească scorul final, 3-3.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Werder Bremen Hamburg
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close