Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Derbyul suferinţei. România - Insulele Feroe 3-1 în repriza secundă. LIVESCORE

Derbyul suferinţei. România - Insulele Feroe 3-1 în repriza secundă. LIVESCORE

Derbyul suferinţei. România - Insulele Feroe 3-1 în repriza secundă. LIVESCORE
Sursa foto: iulian apostol
14 Oct 2009   •   21:01

Echipa naţională a României se întoarce acasă după ruşinoasa prestaţie de la Belgrad, în urma căreia şi-a pierdut onoarea. Înfrângerea cu 5-0 de sâmbătă nu i-a îndepărtat pe suporteri de la stadionul din Piatra Neamţ şi "derby"-ul România - Insulele Feroe se joacă în faţa unor tribune pline. Cu şanse cel mult la locul al patrulea în grupa a 7-a, România abordează ultimul meci al acestei campanii cu o formulă inedită.
România nu a câştigat, până astăzi, nici un meci disputat acasă în actualele prelimiarii, înregistrând înfrângeri cu Lituania (0-3) şi Serbia (2-3) şi remize cu Franţa (2-2) şi Austria. Feroezii, colegii de clasament ai românilor, au venit să încerce să păstreze acest record negativ intact.
Evoluţia scorului
-România a deschis scorul în minutul 15 prin Iulian Apostol, care a primit o pasă bună la limita careului şi a depăşit în viteză un atac, pentru a-l bate apoi pe portar cu un şut jos.

-Minutul 65 a adus dublarea avantajului pentru jucătorii în galben. Un apărător feroez a respins mingea la Marica, acesta a centrat viclean la colţul scurt şi Gigel Bucur a anticipat perfect, trimiţând o puternică lovitură de cap aproape de vinclu.
-România nu a scăpat fără gol luat nici cu Feroe şi, în minutul 84, Egil Bo a ajuns primul la o lovitură liberă bătută lung la noi în careu, trimiţând cu capul pe jos, unde înaltul Pantilimon nu putea ajunge.
Formaţiile de start
România: Pantilimon - Panin, Rădoi, Goian, Raţ - Mara, Apostol, Grigore, Varga - Bucur, Marica
Rezerve: Tătăruşanu, Tibi Bălan, Neşu, Ad. Cristea, Galamaz, Mazilu, An. Cristea
Insulele Feroe: Michelsen, Naes, Danielsen, Gregersen, Bo, Jacobsen, Benjaminsen, Samuelsen, Borg, Olsen, Holst
Rezerve: Lokin, Eliasen, Jakobsen, Petersen, Joensen, Davidsen, Hansen
Jucătorii români au afişat înainte de partidă un mesaj de apreciere la adresa publicului nemţean: "Mulţumim pentru susţinere!".
Antena3.ro

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close