Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Dezastru pentru Mallorca. Au ratat Liga Campionilor în ultimul minut şi acum declară falimentul

Dezastru pentru Mallorca. Au ratat Liga Campionilor în ultimul minut şi acum declară falimentul

Dezastru pentru Mallorca. Au ratat Liga Campionilor în ultimul minut şi acum declară falimentul
Sursa foto: real mallorca
26 Mai 2010   •   15:39

Clubul spaniol Real Mallorca a cerut, marţi, unui tribunal din Palma de Mallorca intrarea în insolvenţă. Presa de la Madrid vorbeşte despre datorii de 50 sau 60 de milioane de euro pe care le-ar avea gruparea de pe ENO Estadi. Ceea ce este ironic este că spaniolii au ratat "milioanele" Ligii Campionilor în ultimul minut al sezonului abia încheiat, un gol miraculos al echipei FC Sevilla trimiţând echipa din Insulele Baleare pe locul 5 şi, implicit, în Europa League.
"Cererea de încetare de plăţi a fost prezentată la Tribunalul Comercial numărul doi din Palma", a precizat clubului spaniol prin intermediul site-ului oficial.
Situaţia ar fi putut fi mai puţin grea pentru Mallorca dacă echipa şi-ar fi asigurat locul în Liga Campionilor, iar insuccesul se resimte din plin la gruparea din Palma de Mallorca. Cu toate acestea, acţionarul majoritar Mateo Alemany asigură că declararea falimentului este o soluţie, nu o problemă, întrucât întârzie pentru o anumită perioadă dispariţia clubului.
Alemany consideră că Mallorca nu va avea probleme să fie acceptată de UEFA în ediţia viitoare a Europa League din cauza promelor financiare, dar recunoaşte că şansele de a-l păstra în funcţie pe antrenorul Gregorio Manzano sunt practic nule.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: La Liga faliment
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close