Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Dică a fost căpitan la Catania în Cupa Italiei, dar Juventus s-a impus cu 3-0 (VIDEO)

Dică a fost căpitan la Catania în Cupa Italiei, dar Juventus s-a impus cu 3-0 (VIDEO)

Dică a fost căpitan la Catania în Cupa Italiei, dar Juventus s-a impus cu 3-0 (VIDEO)
Sursa foto: Alessandro Del Piero
15 Ian 2009   •   11:30

Juventus a câştigat, miercuri, partida din optimile de finală ale Cupei Italiei disputată împotriva Cataniei cu scorul de 3-0 şi a obţinut calificarea în "sferturi", unde va întâlni pe Napoli. După un joc frumos şi sigur, Juve s-a impus cu uşurinţă în faţa unei echipe al cărei căpitan a fost nimeni altul decât românul Nicolae Dică. Acesta, însă, a jucat slab şi a fost schimbat de Walter Zenga în minutul 75 al întâlnirii.
Echipa antrenată de Claudio Ranieri vrea neapărat un trofeu anul acesta, motiv pentru care a făcut o adevărată demonstraţie de forţă împotriva uneia din surprizele acestui sezon din Italia, Catania. Aflaţi în formă bună, piemontezii au dominat puternic amândouă reprizele, începând şi terminând meciul în forţă. În minutul 4 Juventus era deja în avantaj, Marchionni profitând de apărarea visătoare a Cataniei din începutul de meci. Echipa lui Zenga şi-a revenit, apărându-se mai bine. Totuşi, nici o apărare în formă a Cataniei nu îl poate opri pe Alessandro Del Piero, veteranul lui Juve ratând câteva ocazii cu seninătate.
Chiar dacă în multe meciuri o repriză nu seamănă cu cealaltă, după pauză calvarul a continuat pentru Catania, anunţă Gazzetta dello Sport. Elevii lui Ranieri păreau că vor să facă o colecţie de ratări rare, Del Piero, Giovinco şi Marchionni ratând cu prea mare uşurinţă ocaziile create.
Pentru ca fanii să nu aibă emoţii pe final, deşi este greu de crezut că a avut vreun juventin emoţii la acest meci, "bianconeri" au marcat prin Giovinco (68') şi Del Piero (71'), aducând liniştea şi calificarea în tabăra echipei din Torino.
Într-o partidă disputată marţi, în aceeaşi competiţie, Inter se impusese în faţa echipei Genoa, după prelungiri, cu scorul de 3-1. Pentru Inter au marcat Adriano (71'), Cambiasso (100') şi Ibrahimovici (104'), în timp ce pentru oaspeţii de la Genoa a punctat Rossi (79').
"Dică este în continuare un obiect misterios. Aşteptãrile erau altele. Nici în meciul cu Juventus nu a convins, ne-a arătat că face multă economie în teren", l-a caracterizat site-ul goal.com pe fostul atacant al Stelei după meci.
Urmăriţi sumarul meciului disputat pe Delle Alpi din Torino:

Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close