Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Didier Drogba lasă să se înţeleagă că s-ar putea să părăsească Chelsea

Didier Drogba lasă să se înţeleagă că s-ar putea să părăsească Chelsea

Didier Drogba lasă să se înţeleagă că s-ar putea să părăsească Chelsea
Sursa foto: didier drogba
20 Iun 2009   •   20:59

Speculaţiile despre o posibilă despărţire între ivorian şi clubul londonez Chelsea au luat amploare după recentele declaraţii ale jucătorului. Atacantul a subliniat că este fericit la club, dar a mai admis că în fotbal orice este posibil.

Internaţionalul este dat ca sigur ca fiind pe lista de transferuri încă de când Jose Mourinho a părăsit formaţia, printre cele interesate de aportul jucătorului fiind cotate actualul club antrenat de portughez, Inter Milan, dar şi Real Madrid sau Barcelona.
Jucătorul de 31 de ani se pare că nu a fost mulţumit de perioada Luis Felipe Scolari, dar situaţia s-a ameliorat cu numirea lui Guus Hiddink ca interimar pentru ultimele câteva luni ale sezonului.

Totuşi, odată cu venirea lui Carlo Ancelotti ca antrenor, Drogba a lăsat loc de şi mai multe speculaţii. Acesta mai are doar un an de contract cu albaştrii, iar acesta susţine că este nerăbdător să încheie şi acest ultim sezon.
?În septembrie anul trecut, am declarat că voi rămâne până la finalul contractului. Totuşi, multe lucruri se pot întâmpla ce nu pot depinde de mine. Când eram la Marseille, credeam cu adevărat că voi rămâne pentru multă vreme, dar la câteva zile mi s-a cerut să plec, aşa că...."
Ivorianul a mai admis că i-ar plăcea ca măcar pentru o zi să joace alături de starul Barcelonei Samuel Eto'o şi că i-ar plăcea să îl vadă pe Stamford Bridge. În plus, este convins că visul lui Jose Mourinho este de a-i avea pe ambii în echipă.
Drogba este la Londra din 2004, având 134 de apariţii în Premier League şi înscriind de 55 de ori.
Antena3.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close