Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Diego a semnat un contract pe cinci ani cu Juventus: "E momentul potrivit"

Diego a semnat un contract pe cinci ani cu Juventus: "E momentul potrivit"

Diego a semnat un contract pe cinci ani cu Juventus: "E momentul potrivit"
26 Mai 2009   •   17:32

Juventus a completat marţi transferul mijlocaşului brazilian Diego, de la Werder Bremen, pentru 24 milioane de euro. În vârstă de 24 de ani, Diego a fost asociat cu un transfer la multe cluburi din Anglia, precum Manchester City şi Chelsea, dar a semnat un contract pe cinci ani cu gruparea italiană.

Diego şi-a început cariera la Santos şi apoi s-a transferat la Porto, după care la Werder, unde a înscris 38 de goluri în 84 de partide. "Este momentul potrivit să fac acest pas şi sunt convins că voi realiza lucruri măreţe la Juventus", a spus el.

Diego a ajutat Werder Bremen să ajungă în finala Cupei UEFA din acest sezon, unde însă nu a putut evolua din cauza unei suspendări. Echipa lui a fost învinsă în ultimul act de Şahtior Doneţk cu 2-1, la Istanbul. Ultimul meci al lui Diego la Werder va fi finala Cupei Germaniei împotriva lui Bayer Leverkusen, sâmbătă, 30 mai.

Mijlocaşul ofensiv îl va înlocui la Juventus pe cehul Pavel Nedved, care se retrage la finalul sezonului. "Diego este un jucător fundamental pentru reconstruirea echipei noastre. Este un jucător tânăr şi foarte talentat. În plus, în ciuda vârstei, este şi foarte experimentat, jucând la nivel înalt de câţiva ani", a spus un oficial al clubului torinez.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Juventus Torino
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close