Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Dinamo a plecat învinsă din Ucraina. Golul lui Niculae o păstrează în cărţile calificării

Dinamo a plecat învinsă din Ucraina. Golul lui Niculae o păstrează în cărţile calificării

Dinamo a plecat învinsă din Ucraina. Golul lui Niculae o păstrează în cărţile calificării
Sursa foto: Foto: GSp.ro
18 Aug 2011   •   23:02

Avertismentul lui Mircea Lucescu, că ucrainienii de la Vorskla Poltava sunt periculoşi datorită entuziasmului de a realiza o performanţă istorică, nu a fost luat în seamă de dinamovişti, iar echipa bucureşteană a plecat învinsă din turul play-off-ului Europa League. Vorskla s-a impus cu 2-1, la capătul unui meci în care Dinamo a ratat numeroase ocazii.

Dinamo a început în forţă partida din Ucraina şi a ratat prin Dănciulescu (6), Torje (10, 15) şi Niculae (16). Moţi a irosit şi el o ocazie foarte mare, mingea lovind bara transversală, în minutul 17, însă Vorskla a fost cea care a intrat în avantaj la cabine, marcând la prima ocazie, în minutul 32, prin Ivan Krivoşenko.

Marius Niculae a egalat după o oră de joc, după o pasă a lui Cătălin Munteanu, dar eliminarea lui Grigore din minutul 64 i-a impulsionat pe jucătorii gazdă care au reuşit golul victoriei cu un minut înainte de final, prin Pavlo Rebenok.

Returul va avea loc pe 25 august la Bucureşti.


×
Subiecte în articol: Dinamo Bucuresti europa league
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close