Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Dinamo Dresda, exclusă din Cupa Germaniei din cauza incidentelor provocate de suporteri

Dinamo Dresda, exclusă din Cupa Germaniei din cauza incidentelor provocate de suporteri

Dinamo Dresda, exclusă din Cupa Germaniei din cauza incidentelor provocate de suporteri
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    25 Noi 2011   •   15:11

Dinamo Dresda nu va putea participa la ediţia 2012-2013 a Cupei Germaniei, după ce suporterii săi au produs incidente grave la finalul meciului pierdut în faţa Borussiei Dortmund, scor 0-2, în turul al doilea al competiţiei din actualul sezon.

Partida în cauză, care s-a jucat pe Signal Iduna Park din Dortmund, a fost întreruptă în mai multe rânduri, după ce fanii oaspeţilor au aruncat petarde şi fumigene pe teren.

În urma incidentelor, 17 persoane au fost rănite, iar poliţia a reţinut 15 ultraşi ai lui Dinamo.

De asemenea, clubul gazdă a primit o amendă de 8.000 de euro, pentru că nu a reuşit să prevină ceea ce s-a întâmplat, controlul la intrarea pe stadion fiind făcut inadecvat.

Niciodată violenţa de pe stadioanele noastre nu a fost atât de mare cum s-a întâmplat în acest an. Nimeni nu a murit, dar dacă lucrurile vor continua astfel, atunci va fi doar o problemă de timp până se va întâmpla”, şi-a motivat decizia Hans Lorenz, preşedintele Comisiei de Disciplină a Federaţiei Germane.


×
Subiecte în articol: Borussia Dortmund excludere incidente
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close