Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Dinamo - Sturm Graz 2-1. Moş Niculae a venit mai devreme în "Groapă" şi "câinii" mai pot spera la 16-imi

Dinamo - Sturm Graz 2-1. Moş Niculae a venit mai devreme în "Groapă" şi "câinii" mai pot spera la 16-imi

Dinamo - Sturm Graz 2-1. Moş Niculae a venit mai devreme în "Groapă" şi "câinii" mai pot spera la 16-imi
Sursa foto: marius niculae
03 Dec 2009   •   23:54

Formaţia din Ştefan cel Mare a spălat ruşinea echipelor româneşti în Europa League şi a învins, joi, Sturm Graz pe teren propriu cu 2-1. "Câinii" au jucat o repriză cu un om în minus, iar Dolha a scos un penalty, dar Dinamo a supravieţuit, iar rezultatul dintre Galatasaray şi Panathinaikos, 1-0, le dă încă românilor speranţe de calificare.
Dinamo a început foarte slab meciul cu Sparta Praga, şi glonţul i-a trecut pe la ureche când Muratovic a ratat un penalty pentru Sturm Graz în minutul 4. Norocul nu a ţinut mult, însă, iar Sonnleitner a deschis scorul pentru austrieci, în minutul 6, cu o lovitură de cap la vinclu. Dinamo a egalat scorul pe tabelă prin Marius Niculae, cu puţin noroc, în minutul 41, dar Rus a fost eliminat la faza imediat următoare pentru al doilea "galben", iar dinamoviştii reveneau cu picioarele pe pământ.
Marius Niculae a adus-o pe Dinamo în avantaj în minutul 57, iar faptul că Galatasaray conducea pe Panathinaikos la Istanbul îi readucea pe "câini" în lupta pentru calificare.
Speranţele de calificare ale dinamoviştilor sunt, însă, în continuare reduse, deoarece Panathinaikos a învins la Bucureşti cu 1-0, iar Dinamo trebuie să se impună cu 2-0 la Atena pentru a depăşi "verzii" în clasament.
Clasamentul Grupei F:
1. Galatasaray - 13p
2. Panathinaikos - 9p
3. Dinamo - 6p
4. Sturm Graz - 1p
Galatasaray - Panathinaikos 1-0
Galatasaray avea nevoie de o victorie pe "Ali Sami Yen", în partida cu Panathinaikos, pentru a-şi asigura şefia Grupei F a Europa League. De asemenea, victoria turcilor le lăsa şi dinamoviştilor, în continuare, dreptul de a spera la calificare. Iar Mustafa Sarp şi-a făcut datoria pentru Galatasaray, deschizând scorul în minutul 50, făcând suporterii turci şi români, totodată, fericiţi.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close