Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Drogba e faultat violent în Chelsea - United şi e "îngălbenit" pentru simulare! (VIDEO)

Drogba e faultat violent în Chelsea - United şi e "îngălbenit" pentru simulare! (VIDEO)

Drogba e faultat violent în Chelsea - United şi e "îngălbenit" pentru simulare! (VIDEO)
Sursa foto: didier drogba
09 Noi 2009   •   14:04

Ivorianul din atacul lui Chelsea, Didier Drogba, a suferit un atac dur în timpul partidei de duminică dintre echipa sa şi campioana Angliei, Manchester United. Jucătorul de 31 de ani fugea spre poarta lui Van der Sar pentru a prinde o minge când a fost oprit dur din fugă de fundaşul Johhny Evans, care i-a pus pe piept o talpă ivorianului. Victima intrării s-a tăvălit pe jos de durere şi, când s-a ridicat, a primit cu stupoare decizia arbitrului Martin Atkinson: a fost avertizat cu cartonaş galben pentru simulare.
Alex Ferguson, antrenorul lui Manchester United, s-a declarat foarte dezamăgit de arbitraj, acuzând că echipa sa a fost privată de un gol valabil la o fază în care Wayne Rooney a fost "mutat" în ofsaid de cavalerii fluierului. United nu a fost, însă, singura echipă dezavantajată, faultul lui Evans asupra lui Didier Drogba fiind unul stupid şi, totodată, extrem de dur. Atacantul, care fugea pentru a lua mingea şi a intra în careu în fleu, s-a trezit cu un set de crampoane pe stern şi s-a prăbuşit tăvălindu-se de durere. Gesturile lui Drogba nu l-au impresionat, însă, pe arbitru, care i-a arătat imediat cartonaşul galben. Lăsăm la latitudinea cititorilor să spună dacă decizia a fost corectă:

Antena3.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close