Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Drogba schimbă liderul în Premier League cu un gol din ofsaid în Manchester United - Chelsea 1-2

Drogba schimbă liderul în Premier League cu un gol din ofsaid în Manchester United - Chelsea 1-2

Drogba schimbă liderul în Premier League cu un gol din ofsaid în Manchester United - Chelsea 1-2
04 Apr 2010   •   02:22


Chelsea a învins rivala Manchester United cu 2-1, sâmbătă, chiar pe Old Trafford, şi s-a distanţat la două puncte în fruntea clasamentului din Premier League. Arsenal a rămas şi ea în cursă, după 1-0 în faţa celor de la Wolves, Nicklas Bendtner înscriind singurul gol al partidei şi apropiind "tunarii" la trei puncte de lider.

Elevii lui Carlo Ancelotti au deschis scorul în minutul 20, când Joe Cole a strecurat cu călcâiul mingea în poartă, iar Didier Drogba a intrat din postura de rezervă şi a dublat avantajul în minutul 79 dintr-o poziţie de ofsaid. Federico Macheda a redus din handicap două minute mai târziu, însă "albaştrii" au ţinut de rezultat şi se află acum în pole position pentru câştigarea titlului, cu cinci etape înainte de final.

"Am vrut să fim cei mai buni în acest meci. A fost greu, dar am jucat foarte bine. Acum suntem favoriţi. Este normal când eşti în fruntea clasamentului, dar nimic nu este decis", a declarat Carlo Ancelotti.

Tehnicianul lui Manchester United, Sir Alex Ferguson, a recunoscut că înfrângerea este una dureroasă. "Cu cinci meciuri rămase de jucat, ei au două puncte în faţa noastră şi un golaveraj mai bun. Ei sunt favoriţi acum, fără îndoială. Sunt sigur că nu vom depune armele, dar putem câştiga următoarele cinci partide şi tot să pierdem titlul", a spus Ferguson.

Antena3.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close