Antena 3 CNN Sport Fotbal extern E oficial. Cosmin Olăroiu şi-a dat demisia de la Al-Hilal şi dă vina pe presiunea care a început să afecteze echipa

E oficial. Cosmin Olăroiu şi-a dat demisia de la Al-Hilal şi dă vina pe presiunea care a început să afecteze echipa

E oficial. Cosmin Olăroiu şi-a dat demisia de la Al-Hilal şi dă vina pe presiunea care a început să afecteze echipa
Sursa foto: cosmin olaroiu
07 Mar 2009   •   20:16

Mirel Rădoi rămâne singurul român de la Al-Hilal după ce tehnicianul Cosmin Olăroiu şi-a dat demisia şi a pus capăt telenovelei iscate după disputarea finalei Cupei Coroanei Prinţului. Meciul de vinerea trecută din finala acestei competiţii, câştigat de Rădoi&Co. în faţa lui Al Shabab, a prilejuit gestul faimos al lui Olăroiu de a arunca tricoul imprimat cu chipul prinţului, fapt ce a iscat ample discuţii în Arabia Saudită. Sâmbătă s-a scris ultimul capitol al acestei poveşti cu iz oriental, după ce Oli şi-a prezentat demisia.
"Între mine şi Al Hilal n-au fost probleme niciodată. Suntem în aceleaşi relaţii acum. Am câştigat nu numai trofee, ci şi prieteni buni în Arabia Saudită. S-a petrecut o situaţie care a creat presiune, iar cel mai mult m-a deranjat că presiunea s-a simţit în jurul echipei", a declarat Olăroiu pentru GspTV.
"A trecut o săptămână şi am considerat că nu mai pot să ajut echipa fiind suspendat, aşa că prefer să las lucrurile să se liniştească aici. A fost o perioadă destul de grea şi toate lucrurile care s-au întâmplat în ultimul timp au creat o stare de tensiune, iar cum eu mă cunosc pe mine foarte bine şi ştiind că n-o să fac pasul înapoi niciodată, mi-am dat seama că ar fi urmat un război interminabil", a încheiat tehnicianul.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cosmin Olaroiu Mirel Radoi Arabia Saudita
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close