Antena 3 CNN Sport Fotbal extern E oficial. Gareth Bale a devenit cel mai SCUMP fotbalist de pe planetă

E oficial. Gareth Bale a devenit cel mai SCUMP fotbalist de pe planetă

E oficial. Gareth Bale a devenit cel mai SCUMP fotbalist de pe planetă
de M.C.    |    02 Sep 2013   •   09:40

Real Madrid a confirmat pe site-ul oficial transferul lui Gareth Bale, care devine astfel cel mai scump fotbalist de pe planetă. Clubul madrilen a plătit pentru galez 100 de milioane de euro, care a semnat un contract pe şase ani, potrivit The Guardian. Salariul său net va fi de aproximativ 10 milioane de euro anual.

Transferul lui Gareth Bale a fost cea mai aşteptată mutare a verii, după ce galezul şi-a exprimat dorinţa de a părăsi pe Tottenham, în ciuda eforturilor clubului pentru a-l păstra. "Gareth era un jucător pe care nu vroiam să-l vindem sub nicio formă, pentru că încercăm să construim pentru viitor. Toată atenţia celor de la Real Madrid, dar şi dorinţa lui de a juca acolo, ne-au făcut să credem că nu ar putea fi suficient de devotat campaniei noastre şi, cu mari rezerve, am decis să-l vindem" a spus Daniel Levy, preşedintele lui Tottenham Hotspur.

Gareth Bale a evoluat timp de şapte ani pentru gruparea londoneză, fiind adus în 2006 de la Southampton, pentru aproximativ 15 milioane de euro, atunci când avea doar 17 ani. 

Venirea lui Gareth Bale deschide posibilitatea pentru noi transferuri la Real Madrid, care s-ar putea despărţi de Mesut Ozil şi Angel di Maria. Ambii jucători sunt doriţi de Arsenal, care ar putea plăti aproximativ 70 de milioane de euro în schimbul celor doi.  

Cele mai scumpe transferuri din istorie: 

Gareth Bale - 100 milioane de euro, de la Tottenham Hotspur la Real Madrid
Cristiano Ronaldo - 94 milioane de euro, de la Manchester United la Real Madrid
Zinedine Zidane - 75 milioane de euro, de la Juventus la Real Madrid
Zlatan Ibrahimovic - 69 milioane de euro, de la Internazionale Milano la Barcelona
Luis Figo - 68 milioane de euro, de la Barcelona la Real Madrid

×
Subiecte în articol: Real Madrid Tottenham Hotspur
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close