Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Echipele din Milano pierd puncte prețioase: AC în lupta pentru titlu, Inter în cea pentru Europa

Echipele din Milano pierd puncte prețioase: AC în lupta pentru titlu, Inter în cea pentru Europa

Echipele din Milano pierd puncte prețioase: AC în lupta pentru titlu, Inter în cea pentru Europa
22 Apr 2012   •   18:15

Speranțele lui Inter Milano de a participa în sezonul viitor al competițiilor europene au avut de suferit duminică, după ce formația la care a evoluat și Cristi Chivu - avertizat cu galben - a remizat, scor 0-0, în deplasarea cu Fiorentina. Nereușind să urce suficienți oameni în atac, Inter nu și-a creat nicio ocazie importantă în prima repriză.

Oaspeții au fost mai amenințători în repriza secundă, dar tot nu au reușit să îl pună în dificultate pe Artur Boruc, pierzând puncte importante în lupta pentru calificarea în Liga Campionilor sau măcar Europa League. În ciuda posesiei prelungite, nerazzurri puteau să plece din Toscana fără nici măcar un punct, portarul Julio Cesar salvând un penalty cu două zeci de minute înainte de final.

Într-o altă partidă disputată duminică, AC Milan a avut și ea de suferit în urma partidei cu Bologna. Deși partida s-a disputat la Milano, campioana en-titre a Italiei nu a putut să obțină decât un rezultat de egalitate, scor 1-1, ceea ce o plasează la egalitate de puncte cu Juventus în clasament, dar cu un meci mai mult disputat.

Zlatan Ibrahimovic a înscris golul egalizator în minutele de prelungire, când Milan se afla în inferioritate numerică. Bologna a condus din minutul 26, când Gaston Ramirez a finalizat cu gol un contraatac perfect. Milan putea să egaleze mai devreme, dacă Ibrahomovic nu era oprit eronat pe motiv de ofsaid. Rezultatul final o avantajează pe Juventus, care are de partea ei meciurile directe și care întâlnește AS Roma pe teren propriu, de la 21:45.

Alte rezultate din Serie A:
Chievo 0 - 0 Udinese
Parma 3 - 0 Cagliari
Catania 2 - 0 Atalanta
Napoli 2 - 0 Novara
Cesena 2 - 2 Palermo
Genoa 1 - 4 Siena
Lazio 1 - 1 Lecce

×
Subiecte în articol: AC Milan Inter Milano Serie A
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close