Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Eliminări şoc pentru formaţiile din Premier League, în Cupa Angliei

Eliminări şoc pentru formaţiile din Premier League, în Cupa Angliei

Eliminări şoc pentru formaţiile din Premier League, în Cupa Angliei
04 Ian 2009   •   18:03

Liverpool a învins cu 2 la 0 pe Preston, într-un meci din cea de-a treia rundă a Cupei Angliei. Într-o altă întâlnire Chelsea a obţinut doar un 1-1, pe Stamford Bridge, în faţa echipei din liga a treia Southend United. Dacă "albaştrii" vor rejuca partida, pentru Manchester City aventura în Cupa Angliei s-a încheiat, după ce a fost umilită, scor 0-3, în meciul cu Nottingham Forest, formaţie care se zbate în subsolul clasamentului diviziei secunde.
Şi Stoke City a ieşit, fiind eliminată de Hartlepool United, formaţie din liga a treia, care s-a impus cu 2-0 pe Victoria Park.
Aflată pe primul loc în campionat, Liverpool nu a avut nici o emoţie în faţa celor de la Preston, în Cupa Angliei. Spaniolul Albert Riera a deschis scorul pentru cormorani în minutul 25 şi a ajuns la al treilea gol în ultimele cinci meciuri. Gazdele au egalat după o oră de joc, dar reuşita lui Sean St. Ledger a fost anulată pentru un fault la Carragher. Revenit după o accidentare, care l-a ţinut pe departe de gazon aproape două luni, Fernando Torres a stabilit scorul final în ultimele secunde ale meciului. Preston - Liverpool 0 la 2 şi formaţia lui Rafa Benitez merge mai departe în runda a 4-a a competiţiei pe care a câştigat-o în 2006.
Acolo se va afla şi Arsenal, care a învins Plymouth Argyle cu 3-1, sau West Ham United, formaţia lui Gianfranco Zola înscriind trei goluri în meciul cu Barnsley FC.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FA Cup
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close