Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Englezul Howard Webb va arbitra finala Ligii Campionilor, dintre Bayern şi Inter

Englezul Howard Webb va arbitra finala Ligii Campionilor, dintre Bayern şi Inter

Englezul Howard Webb va arbitra finala Ligii Campionilor, dintre Bayern şi Inter
20 Mai 2010   •   14:05

Arbitrul englez Howard Webb va oficia finala Ligii Campionilor dintre Bayern Munchen şi Internazionale Milano, programată sâmbătă la Madrid, cu începere de la ora 21:45.

În vârstă de 38 de ani, Webb este arbitru internaţional din 2005 şi a condus 47 de meciuri UEFA în cariera lui. La finală, Webb va fi ajutat de conaţionalii Michael Mullarkey şi Darren Cann. Al patrulea arbitru va fi Martin Atkinson, de asemenea din Anglia.

Webb a arbitrat 19 partide în Liga Campionilor, dintre care şase în acest sezon. Printre acestea s-a numărat şi prima manşă a sfertului de finală dintre Inter şi ŢSKA Moscova, de la Milano. Webb a mai condus şi prima manşă a semifinalei din Cupa UEFA 2008/2009 dintre Werder Bremen şi Hamburger SV.

În plus, Webb a mai fost ales şi pentru câteva partide de prestigiu la nivel de echipe naţionale, între acestea numărându-se două meciuri la EURO 2008 şi trei meciuri în preliminariile pentru CM 2010.

Fost ofiţer de poliţie, Webb, căruia îi place mereu să fie într-o formă fizică de invidiat, a fost influenţat de tatăl său să devină arbitru, la vârsta de 18 ani.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga Campionilor
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close