Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Este Cristiano Ronaldo deja al Real-ului? Da, spun culisele

Este Cristiano Ronaldo deja al Real-ului? Da, spun culisele

Este Cristiano Ronaldo deja al Real-ului? Da, spun culisele
18 Dec 2008   •   14:52

Puţine probleme au fost aşa mult discutate ca transferul lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid, iar subiectul părea deja învechit. Cotidianul El Mundo a făcut, totuşi, o dezvăluire care îl readuce în actualitate. De fapt, dacă jurnaliştii spanioni au dreptate, cel mai bun jucător al lumii este deja al ?albilor?, vestea urmând să devină oficială abia în vară, preia The Sun.
Vestea a plecat de la directorul formaţiei madrilene, Pedro Trapote, care a fost auzit de către reporteri de la El Mundo vorbind cu un prieten despre transfer. Aflat în Barcelona cu ocazia ?El Clasico?, pierdut de Real Madrid cu 2-0, Traporte i-a spus prietenului său următoarele:
?Dacă mă întrebi ce o să facem acum, eu îţi spun că am semnat deja cel mai bun jucător pentru la vară.?
?L-am luat pe cel mai bun dintre cei buni. E Cristiano, nimeni nu mai este ca el?
?Mai bine nu spun nimic pentru că sunt nişte clauze care mă împiedică să fac publică afacerea.?
Ronaldo, a acceptat, susţine The Sun, să rămână încă un an la gruparea din Manchester numai cu condiţia să fie lăsat să plece la alt club în vara lui 2009.
Managerul ?diavolilor roşii?, Alex Ferguson, nu a comentat ultimile veşti, dar poziţia sa este una constantă de negare a plecării lui Ronaldo.
Cristiano Ronaldo joacă la Manchester United din 2003, devenind între timp cel mai bun fotbalist al lumii şi primul mijlocaş din istorie care cucereşte Gheata de Aur a Europei (2008). Portughezul a câştigat cu Manchester două titluri Premier League, o cupă, o cupă a ligii şi Liga Campionilor în 2008.
Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close