Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Etapă cu surprize în Serie A. Mutu, primul gol pentru Cesena

Etapă cu surprize în Serie A. Mutu, primul gol pentru Cesena

Etapă cu surprize în Serie A. Mutu, primul gol pentru Cesena
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    22 Sep 2011   •   09:20

Începută marţi seară, când Inter a pierdut lamentabil la Novara, etapa a 4-a din campionatul Italiei a continuat miercuri, iar surprizele au continuat să apară.

 
La doar trei zile distanţă de victoria entuziasmantă cu AC Milan, liderul Napoli a pierdut neaşteptat la Verona, în faţa lui Chievo. Gazdele au câştigat cu 1-0, prin golul marcat de Moscardelli în minutul 71, veronezii ajungând la al treilea succes consecutiv în Serie A împotriva echipei lui Walter Mazzarri.
 
Nici Juventus nu s-a descurcat mai bine pe teren propriu, torinezii remizând, scor 1-1, cu Bologna. Mirko Vucinic a deschis scorul pentru bianco neri, însă acelaşi jucător a fost eliminat în finalul primei reprize pentru două cartonaşe galbene. Oaspeţii au profitat de avantajul omului în plus şi au egalat prin Portanova, în minutul 52.
 
Campioana AC Milan rămâne în continuare fără victorie în campionat, după ce a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Udinese, pe San Siro. Gabi Torje a fost titular la friulani, fostul dinamovist fiind autorul centrării în urma căreia oaspeţii au deblocat tabela, prin Di Natale, care a profitat de greşeala imensă a lui Abbiati. Trupa lui Allegri a reuşit însă să marcheze în respriza a doua, prin noua achiziţie El Shaarawy, şi a evitat astfel un nou eşec.
 
Celălalt român care a evoluat miercuri în Serie A, Adrian Mutu, a înscris primul său gol pentru Cesena, deschizând scorul în meciul de pe teren propriu cu Lazio, la care Radu Ştefan a lipsit, fiind în continuare accidentat. Echipa din capitala Italiei a reuşit însă să întoarcă rezultatul în repriza a doua, după golurile lui Hernanes, din penalty, şi Klose, şi să se impună cu 2-1.
 
Genoa este noul lider din Italia, după victoria cu 3-0 de acasă împotriva Cataniei. Palacio, de două ori, şi Constant au punctat pentru genovezi, care au 7 puncte din primele trei meciuri ale sezonului. Tot cu 3-0 a câştigat şi Fiorentina, împotriva Parmei, în timp ce Palermo a învins cu 3-2 pe Cagliari.
 
Nou-promovata Atalanta s-a impus în deplasare cu Lecce, scor 2-1, şi a anulat astfel deficitul de 6 puncte cu care a început campionatul, ca urmare a penalizării primite pentru implicarea în scandalul pariurilor din această vară. Echipa din Bergamo are un singur punct în clasament, deşi a obţinut până acum două victorii şi o remiză.
 
Rezultate Serie A, Etapa a 4-a
 
AC Milan - Udinese 1-1
Cesena - Lazio 1-2
Chievo - Napoli 1-0
Fiorentina - Parma 3-0
Genoa - Catania 3-0
Juventus - Bologna 1-1
Lecce - Atalanta 1-2
Palermo - Cagliari 3-2

 

×
Subiecte în articol: Serie A Adrian Mutu lazio Udinese AC Milan
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close