Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Eto'o a devenit al 5-lea marcator din istoria Barcelonei (VIDEO)

Eto'o a devenit al 5-lea marcator din istoria Barcelonei (VIDEO)

Eto'o a devenit al 5-lea marcator din istoria Barcelonei (VIDEO)
09 Noi 2008   •   16:39

Atacantul camerunez Samuel Eto'o a marcat de patru ori în meciul pe care FC Barcelona l-a câştigat sâmbătă seară pe teren propriu cu Valladolid, scor 6-0, în etapa a 10-a din Primera Division.În urma celor patru reuşite pe care şi le-a trecut în cont în meciul de sâmbătă, fotbalistul african a ajuns la cota 89 în 118 partide jucate în campionat pentru gruparea catalană.
În prezent, acesta ocupă locul cinci în clasamenul celor mai buni marcatori ai lui FC Barcelona, fiind devansat de Cesar Rodriguez (195), Ladislao Kubala (131 ), Mariano Martin (97) şi Patrick Kluivert (90).
Performanţa lui Eto'o l-a impresionat pe preşedintele echipei blaugrana, Joan Laporta, care nu a ezitat să-l laude pe atacant la finalul meciului cu Valladolid: "Este un moment istoric când un jucător înscrie de patru ori într-o singură partidă. Deşi mi-a plăcut întreaga echipă, nu pot să nu apreciez că ceea ce a făcut Samuel este de-a dreptul fantastic".
Ultimul jucător care a maract patru goluri pentru Barcelona a fost atacantul olandez Parick Kluivert, care în sezonul 2000-2001 a înscris de patru ori în victoria pe care echipa sa a obţinut-o în faţa lui Tenerife, scor 6-0. Eto'o este şi golgheterul la zi în Primera Division, competiţie în care a marcat 13 goluri în 10 etape, având o medie de 1.3 goluri pe meci.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Samuel Eto'o FC Barcelona
Parteneri
Gestul șocant făcut ucigașul Mirelei. S-a întâlnit cu sora ei
x close