Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Eto'o le-a cumpărat colegilor din naţionala Camerunului ceasuri în valoare de 1.3 milioane de dolari

Eto'o le-a cumpărat colegilor din naţionala Camerunului ceasuri în valoare de 1.3 milioane de dolari

Eto'o le-a cumpărat colegilor din naţionala Camerunului ceasuri în valoare de 1.3 milioane de dolari
08 Iun 2010   •   15:18

Lui Samuel Eto'o îi plac banii. Atât de mult încât aproape că a ratat transferul la Inter Milano anul trecut, când a cerut 15% din suma de transfer şi a ameninţat Barcelona că va lua măsuri legale pentru a intra în posesia acelor bani, scrie Dirty Tackle.

Pasiunea camerunezului pentru bani face cu atât mai surprinzătoare ştirea următoare: atacantul a cumpărat colegilor lui de la naţională ceasuri personalizate în valoare de 1,3 milioane de dolari.

"Samuel Eto'o a cheltuit 900.000 de lire sterline pentru ceasuri. Starul lui Inter Milano a promis fiecărui jucător şi antrenor câte un ceas de 29.000 de lire sterline pentru calificarea la Cupa Mondială", a scris The Daily Mail.

Cadourile vin să îl contrazică pe legendarul Roger Milla, care a declarat recent că Eto'o "nu a făcut nimic pentru ţara lui". Evident Milla nu se referea la faptul că Eto'o nu a cumpărat bijuterii extravagante pentru colegii lui, dar aşa a fost interpretat gestul. Din păcate pentru Camerun, noile accesorii le-au luat minţile jucătorilor, care au pierdut meciul de pregătire cu Serbia, scor 3-4, la doar câteva ore distanţă.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Samuel Eto'o
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close