Antena 3 Sport Fotbal extern EURO 2016. ”Tricolorii”, păziți non-stop de jandarmii francezi. ”Sunt și pe sub geamuri”

EURO 2016. ”Tricolorii”, păziți non-stop de jandarmii francezi. ”Sunt și pe sub geamuri”

07 Iun 2016   •   09:22
EURO 2016. ”Tricolorii”, păziți non-stop de jandarmii francezi. ”Sunt și pe sub geamuri”

EURO 2016. ”Tricolorii” au efectuat ieri primele două antrenamente închise monitorizați de un efectiv de securitate impresionant, rețeta se verifică și la hotel, scrie GSP.

EURO 2016. Starea de urgență în care se desfășoară Europeanul se resimte în fiecare secundă în preajma naționalei. La primul antrenament efectuat ieri cu porțile închise la Chapelle-en-Servale, de jur împrejurul terenului s-a desfășurat un dispozitiv masiv de securitate, inclusiv polițiști călare, care au patrulat în preajma bazei.

EURO 2016. Oameni de la security s-au învârtit non-stop și în interiorul complexului, monitorizând fiecare eventuală mișcare suspectă.
Registrul se păstrează și la hotelul Mont Royal.

EURO 2016. "Sunt jandarmi și oficiali de securitate peste tot. Pe fiecare etaj în parte, pe holuri, pe sub geamuri. E o desfășurare de forță impresionantă", a povestit chiar unul dintre " tricolori".

DIMINEAȚĂ-FIZIC, SEARA-TACTIC

EURO 2016. În acest timp, Iordănescu a gestionat de pe margine o ședință de pregătire fizică, lăsată în sarcina preparatorilor Marian Lupu și Christos Papadopoulos.

EURO 2016. Antrenamentul a durat doar circa un ceas, dar selecționerul va ridica strocul pe măsura apropierii partidei cu Franța. Aseară a schimbat registrul matinal, conducând un antrenament tactic.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close