Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Europa League. Betis câştigă surprinzător derbyul cu Sevilla

Europa League. Betis câştigă surprinzător derbyul cu Sevilla

Europa League. Betis câştigă surprinzător derbyul cu Sevilla
Sursa foto: Foto: as.com
de M.T.    |    14 Mar 2014   •   00:11

Pe ultimul loc în La Liga şi cu şanse mici de a evita retrogradarea, Betis Sevilla este aproape de calificarea în sferturile de finală din Europa League.

Satisfacţia alb-verzilor este cu atât mai mare cu cât aceasta ar fi obţinută chiar împotriva marii rivale, FC Sevilla, pe care au învins-o în deplasare cu 2-0.

Baptistao, în minutul 15, şi Salva Sevilla, în minutul 77, au marcat golurile care îi oferă lui Betis prima şansă în returul de peste o săptămână.

Un alt duel între două mari rivale, italienele Juventus şi Fiorentina, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Vidal a deschis scorul pentru Juventus în debutul întâlnirii de la Torino, însă oaspeţii au reuşit să ia o opţiune importantă pentru calificare graţie golului marcat de germanul Mario Gomez cu 11 minute înainte de final.

Surpriza actualei ediţii din Europa League, Ludogorets Razgrad, la care Cosmin Moţi nu a evoluat, a pierdut fără drept de apel pe teren propriu, 0-3 cu Valencia, şi este practic eliminată.

Nici Vlad Chiricheş, în continuare accidentat, nu s-a aflat pe teren, echipa sa, Tottenham Hotspur, fiind învinsă acasă de Benfica, scor 1-3.

Într-o altă partidă foarte aşteptată, în Portugalia, FC Porto a învins cu 1-0 pe Napoli, rezultat care păstrează suspansul în privinţa echipei calificate.

Optimi de finală Europa League, tur

FC Porto - Napoli 1-0
Basel - Salzburg 0-0
Ludogorets - Valencia 0-3
Lyon - Viktoria Plzen 4-1
Alkmaar - Anji 1-0
Tottenham - Benfica 1-3
Sevilla - Betis 0-2
Juventus - Fiorentina 1-1

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close