Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Europa League. CFR Cluj se trezeşte prea târziu şi e surclasată de un PSV în mare formă, 0-1

Europa League. CFR Cluj se trezeşte prea târziu şi e surclasată de un PSV în mare formă, 0-1

Europa League. CFR Cluj se trezeşte prea târziu şi e surclasată de un PSV în mare formă, 0-1
Sursa foto: lacina traore
01 Oct 2009   •   21:55

CFR Cluj a avut viaţă grea la Eindhoven cu PSV. Formaţia care a remizat în deplasare cu Sparta Praga în etapa inaugurală a arătat un apetit ofensiv ieşit din comun, iar CFR a avut mult de suferit. Olandezii i-au luat tare pe clujeni încă de la început, iar poarta lui Nuno Claro a fost perforată încă din minutul 9. Bakkal a primit o minge centrată foarte bine de pe flancul stâng de Dzudzak şi a trimis cu siguranţă cu capul pentru 1-0.
Spre nefericirea jucătorilor feroviari, olandezii nu s-au oprit aici, iar Nuno Claro a fost aproape de a scoate iar mingea din poartă în minutul 27, când Lazovic a trimis, incredibil, direct în portarul portughez de la cinci metri, de două ori consecutiv. Lazovic a fost aproape de a marca şi în minutul 33, iar CFR abia dacă putea să iasă din propria jumătate. Jucătorii lui Toni Conceicao au arătat, totuşi, calităţile pe care le posedă jucătorii lor ofensivi şi au creat câteva faze frumoase în ultimele minute are reprizei, fără însă a pune în pericol poarta lui Isaksson, iar scorul pauzei a fost 1-0.
Tot olandezii au fost mai activi şi în începutul celui de-al doilea act, dar Cadu a fost şi el aproape de a înscrie cu o lovitură de cap puternică dar plasată slab. Traore a fost mult mai aproape de a-l învinge tot cu capul pe portarul suedez, dar acesta a reuşit să respingă chiar când jocul intra în ultima jumătate de oră de joc. Acelaşi Traore a dat impresia în minutul 66 că poate scăpa singur cu portarul, dar a fost prins din urmă de fundaşii adverşi şi nu a putut finaliza.
Românii şi-au intensificat eforturile spre finalul partidei, iar Traore şi compania şi-au mai creat ocazii, fără însă a pune cu adevărat în pericol poarta adversă, pe care a şuturile oaspeţilor o ocoleau sistematic. "Feroviarii" nu au renunţat nici după minutul 90, spre lauda lor, dar luciditatea era de mult timp pierdută şi nimic nu s-a mai schimbat pe final. Prima înfrângere pentru CFR în grupa K, dar clujenii au în continuare şanse reale de calificare în primăvara europeană.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj europa league PSV Eindhoven
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close