Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Europa League. Everton - Sporting 2-1, iar portughezii speră graţie penalty-ului din final

Europa League. Everton - Sporting 2-1, iar portughezii speră graţie penalty-ului din final

Europa League. Everton - Sporting 2-1, iar portughezii speră graţie penalty-ului din final
Sursa foto: miguel veloso
16 Feb 2010   •   22:56

Eventon a câştigat singurul meci disputat marţi în Europa League, o partidă contând pentru faza şaisprezecimilor de finală a competiţiei. În ciuda faptului că vor merge la Lisabona cu un avantaj de un gol, englezii nu se pot bucura pe deplin de succes întrucât portughezii au înscris golul dătător de spranţe în minutul 87, din lovitură de la 11 metri.
O singură echipă a existat pe teren în prima parte a meciului de pe Goodison Park din Liverpool - Everton. Elevii lui David Moyes au făcut legea, iar Pienaar a fost cel care a spart gheaţa în minutul 35, după o pasă strălucitoare venită de la australianul Cahill. După pauză, în minutul 49, a venit şi majorarea scorului. Distin a trimis, atunci, în plasă o minge bâlbâită de apărarea lusitană.
Totul părea să meargă spre o victorie liniştitoare, dar portughezilor le-a picat din cer în minutul 87 golul de care aveau nevoie pentru a se întoarce cu speranţe la Lisabona. Distin a stricat ce a făcut bine la golul doi şi l-a trântit în careu pe Liedson, arbitrul fiind nevoit să arate cartonaşul roşu şi punctul cu var. Miguel Veloso a transformat, iar Everton merge la Lisabona cu un avantanj mult mai fragil decât merita.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: europa league Everton Sporting Lisabona
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close