Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Europa League: Finalista sezonului trecut, învinsă acasă de Bruges. PSG pierde la Bilbao

Europa League: Finalista sezonului trecut, învinsă acasă de Bruges. PSG pierde la Bilbao

Europa League: Finalista sezonului trecut, învinsă acasă de Bruges. PSG pierde la Bilbao
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    30 Sep 2011   •   00:48

FC Bruges a produs surpriza serii în Europa League reuşind să câştige cu 2-1 pe terenul finalistei din ediţia trecută, Sporting Braga. 

 
Helder Barbosa a deschis scorul pentru portughezi, dar oaspeţii au întors rezultatul în ultimele 20 de minute, prin golurile lui Akpala şi Donk. Belgienii au punctaj maxim şi sunt lideri în grupa H, în care s-a mai disputat meciul Maribor - Birmingham City, câştigat de echipa din liga a doua engleză cu 2-1.
 
Rezultate neaşteptate pot fi considerate şi succesele obţinute de Anderlecht la Moscova, 2-0 cu Locomotiv, Sturm Graz, 2-1 la Atena cu AEK, sau Austria Viena, 2-1 în deplasare cu Malmo, în timp ce Tottenham a evitat un eşec ruşinos pe teren propriu cu Shamrock Rovers. Irlandezii au marcat primii pe White Hart Lane, prin Rice, însă londonezii au reacţionat imediat şi au întors rezultatul în numai cinci minute, după golurile înscrise de Pavlyuchenko, Defoe şi Dos Santos.
 
În grupa F, Athletic Bilbao s-a impus pe San Mames cu 2-0 în faţa francezilor de la PSG, prin golurile marcate în prima repriză de Gabilondo şi Susaeta, în timp ce Salzburg a învins clar pe Slovan Bratislava, scor 3-0. Bascii sunt pe primul loc, cu 6 puncte din tot atâtea posibile.
 
Atletico Madrid şi Udinese continuă să împartă primul loc în grupa I, cea mai echilibrată a competiţiei, după ce au obţinut acelaşi rezultat, 1-1, în deplasările de la Glasgow, respectiv Rennes. Cele două echipe se vor înfrunta în următoarele etape, cel mai probabil dintre ele urmând să se aleagă liderul la final.
 
Olandezii de la Twente au reuşit scorul serii, 4-1 acasă cu Wisla Cracovia. la o diferenţă identică impunându-se şi Standard Liege în faţa lui FC Copenhaga, una dintre surprizele plăcute din ediţia trecută a Ligii Campionilor.
 
Grupa A: Rubin Kazan - PAOK Salonic 2-2, Tottenham - Shamrock Rovers 3-1
 
Grupa B: Vorskla Poltava - Hannover 96 1-2, Standard Liege - FC Copenhaga 3-0
 
Grupa C: Legia Varşovia - Hapoel Tel-Aviv 3-2, Rapid - PSV Eindhoven 1-3
 
Grupa D: FC Vaslui - FC Zurich 2-2, Sporting - Lazio 2-1
 
Grupa E: Maccabi Tel-Aviv - Dinamo Kiev 1-1, Stoke City - Besiktas 2-1
 
Grupa F: Salzburg - Slovan Bratislava 3-0, Athletic Bilabo - PSG 2-0
 
Grupa G: Metalist Harkov - AZ Alkmaar 1-1, Malmo - Austria Viena 1-2
 
Grupa H: Braga - FC Bruges 1-2, Maribor - Brimingham 1-2
 
Grupa I: Celtic Glasgow - Udinese 1-1, Rennes - Atletico Madrid 1-1
 
Grupa J: Schalke 04 - Maccabi Haifa 3-1, AEK Larnaka - Steaua 1-1
 
Grupa K: Twente - Wisla Cracovia 4-1, Odense - Fulham 0-2
 
Grupa L: Lokomotiv Moscova - Anderlecht 0-2, AEK Atena - Sturm Graz 1-2.
 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close