Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Europa League: PSG şi Fulham au fost eliminate. Anderlecht, singura echipă cu punctaj maxim

Europa League: PSG şi Fulham au fost eliminate. Anderlecht, singura echipă cu punctaj maxim

Europa League: PSG şi Fulham au fost eliminate. Anderlecht, singura echipă cu punctaj maxim
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    15 Dec 2011   •   00:34

Paris St. Germain şi Fulham, finalista din 2010, sunt cele mai importante nume care părăsesc Europa League în urma meciurilor disputate miercuri seară, în timp ce Anderlecht Bruxelles este singura echipă din competiţie care încheie faza grupelor cu punctaj maxim..

 
În grupa F, PSG a reuşit să câştige cu 4-2 pe teren propriu în faţa lui Athletic Bilbao, care avea deja asigurată prima poziţie, însă victoria nu i-a folosit la nimic, pentru că austriecii de la Salzburg au revenit de la 0-2 la Bratislava, împotriva lui Slovan, şi s-a impus cu 3-2, obţinând calificarea graţie rezultatelor directe din meciurile cu echipa din capitala Franţei.
 
Deja câştigătoare a grupei K, Twente a pierdut în Polonia, 1-2 cu Wisla Cracovia, un rezultat care înseamnă eliminarea lui Fulham, londonezii reuşind doar o remiză pe teren propriu cu Odense, scor 2-2, deşi la pauză conducea cu 2-0. 
 
În grupa E, duelul de la Istanbul dintre Besiktas şi Stoke City, cele două echipe deja calificate, urma să decidă ocupanta primului loc, gazdele având nevoie de victorie pentru a-şi depăşi adversara în clasament. Englezii au deschis scorul după jumătate de oră de joc, dar echipa turcă a întors rezultatul după pauză şi a învins cu 3-1. În cealaltă partidă, Dinamo Kiev şi Maccabi Tel-Aviv au terminat la egalitate, scor 3-3.
 
Meci nebun la Bruxelles, unde Anderlecht s-a impus cu 5-3 în faţa ruşilor de la LOkomotiv Mosocova şi a devenit singura echipă care încheie faza grupelor cu punctaj maxim. În cealaltă întâlnire din grupa L, fără importanţă, AEK Atena a câştigat cu 3-1 în Austria, împotriva lui Sturm Graz.
 
Rezultate Europa League
 
Grupa D: FC Zurich - FC Vaslui 2-0, Lazio - Sporting 2-0
 
Grupa E: Dinamo Kiev - Maccabi Tel-Aviv 3-3, Besiktas - Stoke City 3-1
 
Grupa F: Slovan Bratislava - Salzburg 2-3, PSG - Athletic Bilbao 4-2
 
Grupa J: Steaua - AEK Larnaka 3-1, Maccabi Haifa - Schalke 0-3
 
Grupa K: Wisla Cracovia - Twente 2-1, Fulham - Odense 2-2
 
Grupa L: Sturm Graz - AEK Atena 1-3, Anderlecht - Lokomotiv Moscova 5-3.

 

×
Subiecte în articol: europa league psg Fulham
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close