Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Europa League. Steaua a ajuns ?cenuşăreasa? grupei H după ce Sheriff a produs surpriza cu Twente

Europa League. Steaua a ajuns ?cenuşăreasa? grupei H după ce Sheriff a produs surpriza cu Twente

Europa League. Steaua a ajuns ?cenuşăreasa? grupei H după ce Sheriff a produs surpriza cu Twente
Sursa foto: steaua sheriff
22 Oct 2009   •   22:42

Situaţie jenantă pentru cea mai titrată echipă românească în Grupa H a Europa League. Cotată cu prima şansă la calificarea mai departe, Steaua ocupă la jumătatea campaniei ultimul loc în grupă, cu doar două puncte. Sheriff Tiraspol a reuşit joi un nou rezultat bun, de data aceasta moldovenii trecând de FC Twente cu 2-0.
Steaua a supravieţuit la limită în prima repriză cu Fenerbahce şi apoi a trecut aproape de victorie în repriza secundă, dar a sfârşit prin a fi învinsă de turci chiar în Ghencea. Rezultatul de 0-1 este cu atât mai rău cu cât celălat meci al grupei, Sheriff Tiraspol, i-a adus ultimul loc în grupă.
Sheriff aborda meciul de la Tiraspol cu Twente cu un puncte în două partide, cel obţinut în Ghencea. Şi moldovenii au reuşit o nouă evoluţie bună în faţa unei echipe olandeze lipsită de idei.
Benjamin Balima a aruncat tribunele în aer în minutul 41 cu o lovitură de cap venită după o centrare a lui Rodriguez. Cu un avantaj important, Sheriff a ţinut de rezultat până la final, când a mai dat o lovitură adversarilor. Jimmy Franca a fost cel care a închis tabela în minutul 91 cu un şut din apropiere.
După trei partide disputate, turcii de la Fenerbahce sunt în avantaj, în timp ce Steaua viseză urât.
Clasament:
1.Fenerbahce ? 6 puncte
2.Sheriff ? 4
3.FC Twente ? 4
4.Steaua ? 2
Următoarele meciuri sunt Fenerbahce ? Steaua şi Twente ? Sheriff, urmând a se disputa pe data de 5 noiembrie.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: steaua fenerbahce europa league
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close