Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Europa League. Valencia elimină Werder după un "thriller" încheiat 4-4 (VIDEO)

Europa League. Valencia elimină Werder după un "thriller" încheiat 4-4 (VIDEO)

Europa League. Valencia elimină Werder după un "thriller" încheiat 4-4 (VIDEO)
Sursa foto: david villa
18 Mar 2010   •   22:19

Jucătorii şi suporterii Valenciei au trecut prin mari emoţii pentru calificarea în sferturile de finală ale Ligii Europa. Obligaţi să marcheze în Germania după 1-1 în tur, pe Mestalla, spaniolii au reuşit să facă acest lucru de patru ori, dar şi aşa era să nu fie de ajuns. Bremen a oferit Valenciei o replică pe măsură, iar rezultatul a fost o partidă pe viaţă şi pe moarte, condimentată cu un hattrick al lui David Villa.
Ibericii veneau în Germania cu un deficit din prima manşă, dar au reuşit repede să treacă în avantaj, întrucât în minutul trei David Villa deschidea deja scorul. Mata a dus scorul la 2-0 în minutul 15, iar Bremen avea mari probleme. Hugo Almeida a recuperat un gol în minutul 26, dar Valencia a dus scorul la 3-1 chiar înainte de pauză şi calificarea părea decisă. Ei bine, nu a fost aşa, pentru că nemţii au făcut o repriză secundă formidabilă, iar Frings şi Marin au readus-o pe Werder în joc în minutele 57 şi 62, 3-3.
Doar de un gol mai aveau nevoie germanii, dar David Villa a realizat hattrick-ul în minutul 66, ducând Valencia din nou în avantaj. Meciul a fost relansat în minutul 84, când Claudio Pizzaro l-a învins şi el pe Cesar, pentru 4-4. Partida îşi consumase, însă, tot dramatismul, iar scorul a rămas neschimbat, Valencia avansând în sferturi graţie numărului mai mare de goluri marcate pe teren advers.
Vezi aici golurile partidei Werder Bremen - Valencia 4-4.
Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close