Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Everton ? Arsenal 1-6. Victorie incredibilă a ?tunarilor?, în primul derby din Premier League (VIDEO)

Everton ? Arsenal 1-6. Victorie incredibilă a ?tunarilor?, în primul derby din Premier League (VIDEO)

Everton ? Arsenal 1-6. Victorie incredibilă a ?tunarilor?, în primul derby din Premier League (VIDEO)
15 Aug 2009   •   23:53


Arsenal Londra a avut parte de un start de vis în noul sezon, după ce Cesc Fabregas a orchestrat o victorie ulitoare, scor 6-1, pe terenul celor de la Everton, într-un meci considerat derby dacă avem în vedere rezultatele din sezonul precedent.

?Tunarii? au preluat conducerea în minutul 26, când Denilson a curbat un şut de la marginea careului şi oaspeţii nu s-au mai uitat în spate din acel moment. Avantajul a fost mărit în minutul 37, după ce debutantul Thomas Vermaelen a punctat din centrarea lui Robin van Persie, iar scorul la pauză a fost stabilit de William Gallas, după centrarea lui Fabregas.

Spaniolul şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, înscriind în al treilea minut de la reluare, după un contraatac rapid. Apoi şi-a trecut în cont ?dubla?, în minutul 69, la capătul unei curse solitare şi a unui şut în cros pe lângă Howard.

Cu două minute înainte de final, amărăciunea celor de la Everton a fost accentuată de reuşita lui Eduardo, care a împins în plasa porţii o minge trimisă de Andrei Arşavin în bara porţii. În ultimul minut de joc, Louis Saha a înscris, în poarta goală, golul de onoare, după ce Almunia a ieşit să îl blocheze pe Steven Pienaar.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Arsenal Londra Premier League
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close