Exemplu până la capăt: Mutu, suspendat pentru că marii sportivi trebuie să aibă un comportament impecabil

20 Apr 2010   •   13:27
Exemplu până la capăt: Mutu, suspendat pentru că marii sportivi trebuie să aibă un comportament impecabil

Celebritatea l-a distrus pe Mutu. Comitetul Olimpic Italian a dictat suspendarea de 9 luni tocmai pentru că aşteaptă un comportament impecabil de la marii sportivi, unul care să servească drept exemplu tinerilor sportivi.

Conform cotidianului Coriere Florentino, Mutu s-a străduit să convingă judecătorul că a fost de bună credinţă. "Aş fi fost un nebun să-mi pun în pericol cariera la 31 de ani, mai ales după ce s-a întâmplat pe când eram la Chelsea. În acest caz nu ar fi just să fiu suspendat pe viaţă", a spus Mutu la Tribunal.

Site-ul violanews.com scrie că procurorul Ettore Torri a fost foarte dur cu fotbalistul român şi nu a dorit să ţină cont de circumstanţele atenuante ale jucătorului, iar judecătorul s-a conformat şi l-a suspendat pe român mai mult decât şi-ar fi dorit.

Mutu a mai declarat că nu este mulţumit de reducerea doar cu trei luni a suspendării. "Cred că este o sancţiune prea mare şi greşită. Vom vedea ce se poate face acum. Mă aşteptam la o reducere mai mare suspendării, a fost o naivitate şi era corectă o sancţiune, dar nu atât de mare", a spus Mutu.

Antena3.ro

Parteneri
x close