Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Fabio Capello renunţă la antrenorat la finalul angajamentului cu echipa naţională a Angliei

Fabio Capello renunţă la antrenorat la finalul angajamentului cu echipa naţională a Angliei

Fabio Capello renunţă la antrenorat la finalul angajamentului cu echipa naţională a Angliei
Sursa foto: fabio capello
17 Sep 2009   •   16:59

Tehnicianul Fabio Capello va renunţa la activitatea de antrenor după ce va încheia conturile cu echipa naţională a Angliei. Italianul sub cârma căruia naţionala Albionului a spulberat tot în preliminariile CM din Africa de Sud a declarat că, după încheierea contractului cu Federaţia Engleză de Fotbal, nu va mai antrena nici o echipă. Antrenorul de 63 de ani este sub contract în Anglia până în 2012.
"Port tricoul Angliei. Anglia va fi ultima echipă de fotbal pe care o voi antrena", a declarat Capello potrivit Mediafax.
Întrebat dacă ar putea să îşi revizuiască această decizie pentru a prelua selecţionata ţării natale, Capello a lăsat să se înţeleagă că nu va mai antrena niciodată echipa Italiei.
"Nu mă interesează absolut deloc", a conchis italianul.
Fabio Capello şi-a făcut un nume de luat în seamă în lumea fotbalului, antrenând cu succes echipe precum AC Milan, Real Madrid, AS Roma sau Juventus. Numirea sa la cârma reprezentativei engleze în 2008 a lăsat loc de multe comentarii în Insule, în special deoarece englezii nu doreau un stil italian de joc, dar prestaţia echipei în actualele preliminarii - opt victorii din tot atâtea meciuri şi umilirea Croaţiei atât în deplasare cât şi acasă - a închis gura criticilor.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close