Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Fabregas a marcat primul gol pentru Barcelona, în victoria cu 5-0 în faţa lui Napoli

Fabregas a marcat primul gol pentru Barcelona, în victoria cu 5-0 în faţa lui Napoli

Fabregas a marcat primul gol pentru Barcelona, în victoria cu 5-0 în faţa lui Napoli
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    23 Aug 2011   •   12:05

FC Barcelona şi-a prezentat lotul cu care va încerca să-şi continue hegemonia în Spania şi în Europa printr-un amical pe Camp Nou împotriva lui Napoli, meci care a contat şi pentru Trofeul Joan Gamper.

Echipa lui Pep Guardiola a arătat aceeaşi formă excelentă şi s-a impus cu 5-0, prin golurile marcate de Fabregas, aflat la prima reuşită în tricoul catalanilor după transferul de la Arsenal, Keita, Pedro şi Messi, argentinianul înscriind o dublă după pauză.

Sunt foarte fericit că am marcat pentru prima oară în tricoul Barcelonei. A fost o experienţă minunată şi acum vreau să mă bucur de acest moment”, a declarat Fabregas la finalul partidei. Fostul căpitan al lui Arsenal îşi făcuse deja debutul oficial la noua sa echipă în returul Supercupei Spaniei cu Real Madrid.

În ciuda înfrângerii categorice, Napoli se poate consola cu faptul că a reuşit faza serii pe Camp Nou. Uruguayanul Cavani a marcat un gol senzaţional din foarfecă, dar acesta a fost anulat pentru o poziţie de offside în care se afla Hamsik.

 

×
Subiecte în articol: Cesc Fabregas FC Barcelona Napoli
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close