Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Fabrizio Miccoli, cumpărătorul misterios al cercelului cu diamant ce a aparţinut lui Maradona

Fabrizio Miccoli, cumpărătorul misterios al cercelului cu diamant ce a aparţinut lui Maradona

Fabrizio Miccoli, cumpărătorul misterios al cercelului cu diamant ce a aparţinut lui Maradona
13 Apr 2010   •   15:00


Atacantul Fabrizio Miccoli de la Palermo a dezvăluit că el este cumpărătorul misterios al cercelului cu diamant al lui Diego Maradona, confiscat şi scos la licitaţie de statul italian.

Cercelul a fost confiscat când selecţionerul Argentinei se afla într-o vizită în Italia anul trecut şi a fost vândut de statul italian cu 25.000 de euro. Fostul mare jucător de la Napoli a fost forţat să renunţe la cercel de către poliţia financiară (Guardia di Finanza) în septembrie, ca urmare a acuzaţiilor de evaziune fiscală din perioada în care Maradona juca în Italia.

O licitaţie ţinut la un hotel din oraşul Bolzano, din nordul Italiei, s-a încheiat cu vânzarea diamantului pentru 25.000 de euro, cotidianul La Repubblica anunţând că acesta a ajuns în posesia "unei italience cu accent sudic". Miccoli a dezvăluit însă că el l-a cumpărat.

"Ştie că e la mine", a declarat Miccoli, când a fost întrebat marţi de Gazzetta dello Sport dacă îl va returna selecţionerului argentinian. "Va fi dificil să mă întâlnesc cu el acum, dar ne vom vedea cât de curând. Mi-am numit fiul Diego în onoarea lui", a mai spus Miccoli.

Maradona datorează statului italian peste 30 de milioane de euro, taxe şi penalităţi, pentru perioada când a jucat la Napoli şi a ajutat echipa să câştige titlurile din Serie A în 1987 şi 1990.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Diego Maradona
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close