Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Fanii lui Bilbao şi Anderlecht au transformat terenul de joc în câmp de luptă, la finalul partidei (VIDEO)

Fanii lui Bilbao şi Anderlecht au transformat terenul de joc în câmp de luptă, la finalul partidei (VIDEO)

Fanii lui Bilbao şi Anderlecht au transformat terenul de joc în câmp de luptă, la finalul partidei (VIDEO)
19 Feb 2010   •   11:41

Meciul din Europa League dintre Athletic Bilbao şi Anderlecht, scor 1-1, a fost urmat de incidente neplăcute, după ce fanii celor două echipe au transformat terenul de joc într-un câmp de luptă.

Totul a început după ce fanii lui Anderlecht au aruncat o torţă pe teren după deschiderea scorului din minutul 35. Fanii lui Bilbao au început apoi să arunce diverse obiecte în direcţia fanilor oaspeţi, ceea ce a condus într-o invazie a terenului la finalul partidei de pe San Mames.

Cu jucătorii aflaţi deja la vestiar şi stadionul aproape gol, grupuri de suporteri de la ambele echipe au invadat terenul. După câteva minute bune de curse de-a şoarecele şi pisica şi confruntări violente, poliţiştii basci au evacuat terenul şi au arestat cel puţin cinci suporteri.



Deşi fanii lui Anderlecht nu se luptau singuri pe teren, preşedintele clubului din Bilbao, Fernando Garcia Macua, a surprins cu o declaraţie pe care a acordat-o publicaţiei The Guardian. "Suporterii lui Anderlecht au fost de vină, i-aţi văzut prin oraş toată ziua cum consumau băuturi alcoolice. Nu sunt în stare să se controleze. Noi toţi - sau aproape toţi - am venit aici să vedem un spectacol. Este păcat".

Antrenorul lui Bilbao, Joaquin Caparros, a declarat şi el că astfel de lucruri nu ar trebui să se întâmple în fotbal şi că este păcat ca la finalul unei partide de fotbal acesta să fie subiectul principal.

Antena3.ro

×
Parteneri
Surse: PSD l-ar susţine pe Piedone la Primăria Capitalei
x close