Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Fanii lui Juve au incendiat un sector de pe Olimpico, după umilinţa cu AC Milan. Ferrara: Accept orice decizie

Fanii lui Juve au incendiat un sector de pe Olimpico, după umilinţa cu AC Milan. Ferrara: Accept orice decizie

Fanii lui Juve au incendiat un sector de pe Olimpico, după umilinţa cu AC Milan. Ferrara: Accept orice decizie
11 Ian 2010   •   12:27

Un grup de fani torinezi, frustraţi de rezultatele echipei Juventus, au incendiat un sector de pe Stadio Olimpico pentru a protesta faţă de deciziile clubului. Bianconeri au fost umiliţi cu 3-0 pe teren propriu de AC Milan (2 goluri Ronaldinho, 1 Nesta) şi au ieşit mai mult ca sigur din lupta pentru titlu, aflându-se la 12 puncte în spatele lui Inter.

Suporterii şi-au vărsat astfel nervii pe scaunele de pe stadion şi oamenii de pază i-au privit fără măcar să încerce să stingă focul pentru o bună bucată de timp.

Acest incident va pune şi mai mare presiune pe umerii conducerii torineze, Ciro Ferrara urmând să fie concediat de la cârma "Bătrânei Doamne". Olandezul Guus Hiddink este un posibil înlocuitor. "Îmi asum responsabilitatea pentru acest rezultat. Nu cred că postul meu este în pericol. Sunt mai concentrat pe ceea ce trebuie făcut pentru a ieşi din această pasă negativă. Restul nu depinde de mine, nu eu iau deciziile la club. Nu sunt genul care să abandoneze nava, dar voi accepta orice decizie", a declarat Ferrara.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Juventus Torino
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close