Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Fanii turci au oprit meciul Fenerbahce - Şahtior. Presa, principala ţină

Fanii turci au oprit meciul Fenerbahce - Şahtior. Presa, principala ţină

Fanii turci au oprit meciul Fenerbahce - Şahtior. Presa, principala ţină
22 Iul 2011   •   12:34

Fanii echipei Fenerbahce au ales să protesteze faţă de acuzaţiile de trucare a unor partide şi la meciul amical cu Şahtior Doneţk. Ei au intrat pe teren şi au luat la ţintă reprezentanţii presei din Turcia. Conform agenţiei Anatolia, meciul a fost întrerupt prima oară după atacuri la "masa presei", iar apoi oprit în minutul 67, la scorul de 0-0, când zeci de suporteri au intrat în teren.

Doi suporteri au intrat pe teren cu tricouri pe care era chipul preşedintelui Fenerbahçe Aziz Yildirim, inculpat şi întemniţat la începutul lunii. În tribune, furia s-a îndreptat în mod special pe jurnaliştii cotidianului Haberturk, care au publicat fotografii cu Yildirim în detenţie. Aceştia au fost înjuraţi încă de la începutul meciului şi luaţi la ţintă cu sticle, brichete şi monede.

Peste 30 de persoane au fost arestate după declanşarea la 3 iulie a unei anchete privind trucarea a 19 meciuri din prima şi a doua ligă a campionatului Turciei, în sezonul 2011-2012. Campioana Fenerbahce şi preşedintele ei sunt în centrul acuzaţiilor de corupţie.

 


×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close