Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Fatih Terim: Trebuie să fim atenţi. Vom face totul pentru a învinge

Fatih Terim: Trebuie să fim atenţi. Vom face totul pentru a învinge

Fatih Terim: Trebuie să fim atenţi. Vom face totul pentru a învinge
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
07 Sep 2013   •   11:32
Selecţionerul Turciei, Fatih Terim, a declarat vineri seară, după victoria din meciul cu Andorra, scor 5-0, că echipa sa abordează partida cu România cu intenţia de a câştiga, precizând că nu îi este teamă, informează presa turcă.
"Am obţinut o victorie frumoasă. Şi jocul a fost bun. Îmi felicit jucătorii, sunt cu toţii dornici să câştige. Au respectat ceea ce le-am spus. Urmează meciul cu România. Trebuie să continuăm să jucăm cum am făcut-o cu Andorra. Însă acel meci nu va fi la fel ca acesta. Atmosfera va fi incendiară. Tot ce a fost aici împotriva Andorrei acolo va fi împotriva noastră. Publicul va fi al lor. Va fi interesant. Nu avem ce pierde. Şi nu ne este teamă. Oricum, am pierdut cât se putea. Dezavantajul în România va fi că vom juca sub presiune. Dacă ne vor învinge, românii îşi vor uşura misiunea. Jucăm în deplasare. România nu este Andorra. Trebuie să fim atenţi. Vom face totul pentru a învinge. Asta nu înseamnă că vom aborda meciul cu mulţi jucători ofensivi. Pot fi schimbări", a spus Terim, conform Mediafax.
Fatih Terim a precizat că şansa Turciei ar fi ca adversarii săi din grupa D să piardă puncte în ultimele meciuri. "Situaţia noastră în grupă este foarte clară. Nu avem şanse nici nu egal, nici cu înfrângere. Şi nici dacă învingem în toate meciurile nu se întâmplă nimic. Trebuie ca adversarii noştri să piardă puncte. Noi vom încerca să facem tot ce putem. Meciul din România va fi dificil, trebuie să fim atenţi", a adăugat tehnicianul.. 
Reprezentativa Turciei a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (2-0), selecţionata Andorrei, într-un meci din grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, din care face parte şi România. Golurile au fost marcate de Umut Bulut '35, '39, '68, Burak Yilmaz '64 şi Arda Turan '90+4.
România a învins, tot vineri seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (2-0), selecţionata Ungariei. Golurile au fost marcate de Ciprian Marica '2, Mihai Pintilii '31 şi Cristian Tănase '88.
Următorul meci al naţionalei României va avea loc, marţi, de la ora 21.00, tot pe Arena Naţională, în compania selecţionatei Turciei.
 

×
Subiecte în articol: turcia echipa fotbal campionat
Parteneri
Max Verstappen a câștigat cursa de sprint la Shanghai
x close