Antena 3 CNN Sport Fotbal extern FC Barcelona a învins cu 4-0 pe Osasuna, în meciul tur din optimile de finală ale Cupei Regelui

FC Barcelona a învins cu 4-0 pe Osasuna, în meciul tur din optimile de finală ale Cupei Regelui

FC Barcelona a învins cu 4-0 pe Osasuna, în meciul tur din optimile de finală ale Cupei Regelui
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    05 Ian 2012   •   11:18

FC Barcelona este cu un pas în sferturile de finală ale Cupei Regelui, după ce a învins pe teren propriu cu 4-0 pe Osasuna, în meciul tur ale optimilor.

În faza următoare a competiţiei, catalanii ar putea da piept cu marii rivali de la Real madrid, care au învins marţi pe Malaga cu 3-2, după ce au revenit senzaţional de la 0-2 la pauză.

Deşi argentinianul Lionel Messi a fost rezervă, echipa lui Pepe Guardiola nu a avut nicio emoţie în a-şi impune superioritatea, Cesc Fabregas ducând scorul la 2-0 printr-o dublă în mai puţin de 20 de minute.

După pauză, a intrat şi Messi, iar principalul favorit la cucerirea Balonului de Aur a marcat de asemenea de două ori şi a stabilit rezultatul final.

Iniţial, au spus că Messi are febră şi că nu va juca. Apoi ne-am trezit că a intrat pe teren şi a dat două goluri. Ce puteam face? Ar fi un miracol să mergem mai departe. Putem să uităm de Cupă şi să ne concentrăm pe campionat”, a declarat Jose Mendilibar, tehnicianul Osasunei.

O victorie cu 4-0 este un rezultat excelent, dar această dublă încă nu s-a terminat. Trebuie să mergem la Pamplona şi să jucăm şi celelalte 90 de minute rămase”, a spus Guardiola.

În celălalt meci al zilei din Cupa Regelui, Real Sociedad a câştigat acasă cu 2-0 în faţa celor de la Mallorca, goluri Aranburu şi Agirretxe.

Joi seară sunt programate ultimele două partide tur ale optimilor de finală, Cordoba - Espanyol şi Valencia - Sevilla, manşa a doua urmând să se dispute săptămâna viitoare.


×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close