Antena 3 CNN Sport Fotbal extern FC Barcelona - Numancia 4-1. Catalanii sunt de neoprit (VIDEO)

FC Barcelona - Numancia 4-1. Catalanii sunt de neoprit (VIDEO)

FC Barcelona - Numancia 4-1. Catalanii sunt de neoprit (VIDEO)
Sursa foto: Lionel Messi
25 Ian 2009   •   15:00

Echipa fanion a Cataluniei, FC Barcelona, a făcut iar spectacol în ultima etapă de Primera Division, obţinând o victorie în stil de mare echipă cu Numancia, scor 4-1, pe stadionul Camp Nou. Deşi trupa lui Pep Guardiola a înscris nu mai puţin de patru goluri, liderii din La Liga au pus în scenă, sâmbătă, un adevărat festival de ratări una mai frumoasă ca alta. Barcelona a obţinut, astfel, a 17-a victorie în campionat, după 20 de meciuri. Procentaj impresionant pentru catalani, care, cu un meci în plus jucat, au un avans de 15 puncte în faţa urmăritorilor de la Real Madrid.
Partida jucată pe impresionantul stadion Camp Nou a început cu dominarea gazdelor, care au făcut imediat ce ştiu să facă mai bine: să semene panică în careul advers. Cei care au marcat, totuşi primii, au fost cei de la Numancia, dar golul a fost anulat pentru fault în atac. Prima repriză nu a adus goluri, dar a dus bara lui Dani Alves, pase cu călcâiul urmate de "scăriţe" scoase în extremis de portarul Numanciei şi multe alte faze periculoase ale formaţiei "blaugrana". În afara golului anulat în debutul meciului, se poate spune că fosta formaţie a lui Laurenţiu Roşu a fost o trupă de anonimi.
Repriza secundă a adus şi descătuşarea pentru lideri. Primul gol validat al meciului a venit în minutul 49, după o pasă extrem de precisă de 40 de metri, o preluare de fineţe şi o pasă cu capul a lui Dani Alves şi o reluare suprinzătoare a "alunecosului" Messi, în poarta lui Juan Pablo. Patru minute mai târziu, o pasă a lui Xavi, căpitanul echipei de vis a lumii în 2008, conform Uefa.com, l-a pus pe Eto'o în situaţie clară de gol, din care camerunezul nu a ratat. Numancia nu s-a lăsat şi a marcat spectaculos, din lovitură liberă, prin Bakero. Era, însă, doar minutul 61, iar finalul meciului era departe. Astfel, catalanii au mai avut timp să înscrie două goluri, prin Henry (71') şi Messi (76'), asigurându-i lui Guardiola un final fără emoţii pe bancă.
În cealaltă partidă a zilei de sâmbătă, Villareal a remizat acasă cu Osasuna, scor 1-1.
Restul partidelor din runda 20 a Primera Division se vor disputa duminică. Acestea sunt:
Mallorca - Valencia
Getafe - Sporting de Gijon
Recreativo Huelva- Betis Sevilla
Valladolid - Espanyol Barcelona
Malaga - Atletico Madrid
Almeria - Athletic Bilbao
FC Sevilla - Racing Santander
Real Madrid - Deportivo La Coruna
Iată cele mai importante faze ale meciului:

Foto: soccerlens.com
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Barcelona Primera Division
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close