Antena 3 CNN Sport Fotbal extern FC Barcelona şi PSG s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

FC Barcelona şi PSG s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

FC Barcelona şi PSG s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    12 Mar 2014   •   23:52

FC Barcelona şi Paris St. Germain şi-au confirmat statutul de favorite şi s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce au câştigat meciurile disputate miercuri împotriva lui Manchester City, respectiv Bayer Leverkusen.

Având avantajul unei victorii cu 2-0 din meciul tur, Barcelona a câştigat şi pe teren propriu în faţa englezilor de la Manchester City, scor 2-1.

Lionel Messi a deschis scorul pentru catalani, pentru ca Vincent Kompany să ofere iluzia unei remize pentru oaspeţi.

Dar, în prelungirile partidei, Barcelona a mai punctat o dată, prin Dani Alves, şi merge în sferturi după două victorii.

Golul marcat împotriva lui City i-a prilejuit lui Messi stabilirea unui alt record, argentinianul fiind jucătorul care a înscris de cele mai multe ori pentru o singură echipă în Liga Campionilor.

Reuşita de miercuri a fost cea cu numărul 67 în tricoul blaugrana în Liga Campionilor pentru Messi, care l-a depăşit astfel pe legendarul Raul Gonzalez, fostul atacant al lui Real Madrid.

În cealaltă partidă a serii, PSG s-a impus tot cu 2-1 în faţa lui Leverkusen, calificându-se printre cele mai bune opt echipe ale Europei cu scorul general de 6-1.

Oaspeţii au deschis scorul repede, prin Sidney Sam, dar campioana Franţei a restabilit egalitatea graţie reuşitei lui Marquinhos.

Bayer a avut şansa de a reveni în avantaj, însă Rolfes a ratat un penalty, pentru ca, în debutul părţii secunde, parizienii să înscrie golul victoriei prin Ezequiel Lavezzi.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close